Välkommen till Social Factory

SEO Förbättra dina placeringar organiskt

SEO webbplatsförbättringar

Kärnan i SEO är att förbättra din webbplats så att de uppfyller Googles krav och rankningsfaktorer. Om du förbättrar de fyra elementen i SEO kommer Googles sökresultat att förbättras, vilket gör det i Google-produkter för att bättre förstå hur SEO fungerar är det också viktigt att förstå hur Googles sökning fungerar. Tvärtemot vad många tror är annonserna i sökresultaten inte Googles huvudprodukt, utan själva sökresultaten. Det betyder dock inte att det ena utesluter det andra – Googles uppgift är att se till att sökresultaten alltid har användarnas behov.

I takt med att sökresultaten blir allt bättre kommer fler och fler att använda Googles sökmotor. Ju fler användare, desto mer intäkter kan Google få från det annonsutrymme som företag och organisationer köper bara för att locka fler användare strävar Google alltid efter att ha de mest relevanta och bästa sökresultaten. Det är här SEO kommer in i bilden. Genom att optimera din webbplats för sökning hjälper du Googles verksamhet och Google hjälper din verksamhet.

SEO vänligt innehåll för Google

Gör du SEO bara för Google? Det korta svaret är ja. Detta beror på att Google kontrollerar mer än 97 % av sökmarknaden i Skandinavien. Bing och Yahoo använder sällan, vilket gör det ekonomiskt ohållbart för många företag att göra något annat än SEO för Google. Detta innebär också att Google har ett virtuellt monopol i Sverige; den andra rankade sökmotorn är Eniro Eniro är kanske inte det första man tänker på när man tänker på en sökmotor, men det är en “sökning efter information som lagras i strukturerade databaser och textdatabaser. Det är ett program som “söker efter information som lagras i strukturerade databaser och textdatabaser. (ne.se) Situationen i USA är annorlunda. Där ägs mer än 11 % av marknaden av Bing och Yahoo Amazon är också en av de största sökmotorerna i USA, men med fokus på produkter.