Välkommen till Social Factory

Hjälp med flyttstädning i Stockholm

Boka flyttstädning i Stockholm när du flyttar till ett nytt ställe

Att  boka flyttstädning i Stockholm måste man göra vid flytt. Såvida man inte väljer att städa själv.

Vad kostar flyttstädning-Hur lång tid tar flyttstädning undrar du säkert.Redan vid offert får du ett pris.Detta efter att du beskrivit ytan och eventuellt tillägg som kan vara:

  • Garage
  • Förråd
  • Altan
  • Bastu
  • Relaxavdelning

När du flyttar till ett nytt ställe, oavsett om det är en lägenhet, ett hyrt hus eller ett fritidshus, måste du tömma ditt gamla hus. Om du vill flytta in direkt i ditt nya hem är det troligt att den person som flyttar i vill göra detsamma.

Det är möjligt att få professionell hjälp och låta ett städföretag att ta hand om flyttstädningen. Denna tjänst rekommenderar också eftersom garanti lämnas på utfört jobb, så att jobbet görs ordentligt och inte blir slarvigt utfört.

Frågan är när du ska boka en flyttstädning. Det finns flera faktorer som spelar in.

En allmän tumregel är att boka en flyttstädning minst två veckor före flytt. På så sätt kan du ofta ringa flera företag och hitta ett bättre pris (inom den tidsramen), vilket ger dig sinnesro.

Du kan också boka dagen innan eller några dagar i förväg, men då måste du vara beredd på högre priser, mer brådskande arbete och en del tur. Det är bäst att anlända i god tid till städfirman.

För att göra det lättare kan du när du beskriver huset som ska städas notera följande: hur stort är huset, finns på balkongen, finns det ett skjul som ska städas, finns det något som skiljer sig från resten av huset?

Vad rekommenderas för bokning av flyttstädning?

En ordentlig rengöring av bokningen så minimeras risken för klagomål från dem som är involverade Det är dock viktigt att notera att damm kan samlas snabbt. Det är därför en bra idé att gå igenom den gamla bostaden och städa det innan du lämnar över nycklarna. Detta gäller särskilt om städningen görs några dagar i förväg. Om det görs dagen innan är det inte längre smutsigt. Detta är särskilt viktigt vid stora flyttningar, så att du kan se om städningen har gjorts på ett bra sätt.

Så att ta hjälp av proffs är ett tips som är bra. Städfirman  vet hur man planerar och lägger upp arbetet på bästa sätt. Struktur är viktig och inte minst kunnandet. Att städa själv har blivit mer och mer ovanligt eftersom det är ett tufft jobb.