Välkommen till Social Factory

Boka flyttstädning dygnet runt i Stockholm Göteborg Malmö

Boka flyttstädning dygnet runt i Stockholm Göteborg Malmö

Boka flyttstädning dygnet runt i Stockholm Göteborg Malmö. Ditt självklara val. Prisvärt direkt. Du får tid till annat.

Med oss blir flyttstädning:

  • Prisvärd
  • Städgaranti
  • Online året om
  • Proffs som städar
  • Klar på utsatt tid

Prisvärd flyttstäd

Prisvärd flyttstäd som passar alla plånböcker även om du är student eller pensionär. Nu kan flyttstädning bokas i de tre största städerna i Sverige. I Stockholm Göteborg Malmö utför vår kunniga personal flyttstädning till bästa pris och kvalitet. Vi hjälper människor som har flyttat från sina hem i många år. Vi håller lägsta pris och högsta kvalitet. Så tveka inte att anlita oss. Vi erbjuder även 50 % rabatt för privatkunder genom vår RUT-rabatt som vi drar direkt på din faktura.

Garanti lämnas på alla våra flyttstädningar

Garanti lämnas på alla våra flyttstädningar. För att du ska kunna känna dig trygg med Anettes Flyttstädning Sverige AB ger vi våra kunder en flyttstädningsgaranti. Vi arbetar enligt en särskild städlista, så att du som kund kan lita på att vi rengör alla ytor noggrant. Kontroller utförs av hyresvärd eller köpare av bostad, så boka din flyttstädning i god tid så att det finns tid att åtgärda eventuella brister under garantitiden. Reklamationer är sällsynta, men vi vidtar alla försiktighetsåtgärder för att se till att du som kund kan utnyttja garantin under denna period, och den ingår naturligtvis gratis.

När bör man boka sin flyttstädning?

När bör man boka sin flyttstädning? Vi får ofta den här frågan och vårt svar är “ju tidigare desto bättre”, vanligtvis på en dag som passar dig och de personer som kommer att vara där efter dig. Vi har alltid tid att göra städning med kort varsel och vi organiserar det genom att tillsätta extra personal beroende på hur många kvadratmeter och områden det handlar om. Om bostaden redan är tom kan du meddela oss så städar vi den innan nästa hyresgäst eller köpare flyttar in. Vi anser att det är viktigt att de nya boende känner sig glada och nöjda med vårt arbete.

Våra flyttstädningar erbjuder

Våra flyttstädningar erbjuder en städning med garanti. Vi följer riktlinjerna för vad som ska ingå i en typisk flyttstädning. Detta beror på att vi vill ge våra kunder vad de har betalat för. Vi har gjort detta i flera år och det innebär att vi städar snabbt och enligt ett specialiserat mönster. Vi kontrollerar punkterna på vår städlista en efter en för att se till att ingenting har glömts bort.

Så får du offert från oss på flyttstädning

Så får du offert från oss på flyttstädning. Kontakta oss genom mail  eller telefon nedan för att få en offert för våra städtjänster. Beskriv så tydligt som möjligt vad du vill ha och inkludera eventuella biytor. Kanske har du ett fristående gästhus, balkong, en källare eller ett garage som bör ingå i vår offert. Kontakta oss gärna för att få en kostnadsfri och prisvärd offert. Om du har några frågor eller funderingar svarar vi gärna på dem. Ställ en fråga till oss så återkommer vi till dig så snart som möjligt.