Välkommen till Social Factory

Städfirma söker personal i hela Sverige

Personal i hela Sverige

Städfirma som behöver skicklig personlig i hela Sverige . Du skall var driven och kunna utföra flyttstädning med bravur. Kontakta oss för att du ska få mer jobb till ditt företag

Städfirma söker samarbetspartners

Vi söker samarbete med fler företag som känner att de vill växa med oss ​​och ta del av våra tjänster och som dessutom kan anställa egen personal och växa med oss ​​som spelare. Vårt företag är alltid på jakt efter nya partners som kan hjälpa oss i allt vi gör och växa tillsammans med oss. Varje dag får vi många förfrågningar från våra kunder som vill anlita våra tjänster. Om du är en aktör som vill ha fler affärer är du välkommen att kontakta oss.

Anställer skickliga städare

Vi vill bli den starkaste aktören i Sverige! Vi vill vara den starkaste aktören i Sverige och vi letar efter andra företag som vill växa med oss, delta i våra tjänster, hjälpa oss med allt arbete vi gör och anställer sin egen personal och växa som spelare. Vi är mycket glada över att vi idag kan utföra tusentals städjobb i Sverige med våra fantastiska partners. Vi letar alltid efter nya spelare som kan hjälpa oss med vårt hektiska schema och se till att allt går smidigt. Vi får många förfrågningar från kunder som vill anlita våra tjänster. Entreprenörer som letar efter mer arbete kan kontakta oss.Att starta och driva en städ- eller flyttfirma är en spännande resa Att starta och driva ett städ- eller flyttföretag är en spännande resa, men samtidigt kan det vara skrämmande och osäkert att hoppa in i världen som egenföretagare. Ibland är det svårt att veta vad man ska göra. Då är det bra att ha någon att prata med och som kan hjälpa dig när du har frågor eller under lugna perioder.

Vi vill anställa i hela Sverige

Vår akuta jourstädsfirma kan hjälpa dig med dina frågor. Det finns många sätt vi kan hjälpa dig på. Naturligtvis kan du kontakta oss när som helst – vi har ett 24-timmars kontor, så ring oss, presentera dig själv och berätta om din städtjänst. Vi föredrar personer som brinner för att leverera god kvalitet till våra kunder, som är tillgängliga och tillgängliga. Vårt mål är att etablera ett långsiktigt samarbete och tillsammans kommer vi att bygga upp denna verksamhet så att enkelheten och kvaliteten på våra städer kommer att göras till en regelbunden kund. Då är det bra att ha någon att prata med och som kan hjälpa dig när du har frågor eller under lugna perioder.